Verbeter je Nederlands

Nederlandsetaaltest.nl adviseert op deze pagina een aantal boeken waarmee je door zelfstudie je kennis van de Nederlandse taal op een hoger niveau kunt krijgen (t/m hbo-niveau/wo-niveau).

De delen van de serie Vlekkeloos Nederlands zijn bovendien heel goed te gebruiken als naslagwerk.

Via de links hieronder kun je een bestelling plaatsen bij bol.com. Als je op werkdagen voor 23:59 uur bestelt, kun je de volgende dag al aan de slag!
 

Docent Nederlands?

Deze taaltest is een onderdeel van Uitgeverij Pak, specialist in lesmateriaal Nederlands.

Bezoek www.uitgeverijpak.nl voor lesmateriaal Nederlands voor het voortgezet onderwijs (vo), middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en hoger beroepsonderwijs (hbo).

 


Vlekkeloos Nederlands voor iedereen Vlekkeloos Nederlands voor iedereen

Taalniveau 3F/4F

Vlekkeloos Nederlands voor iedereen is een handig naslagwerk en zelfstudieboek voor wie zijn kennis van het Nederlands wil testen en uitbreiden.

Dit boek bevat naast alle belangrijke spelling-, stijl- en interpunctieregels een volledig overzicht van de Nederlandse grammatica.

Na ieder hoofdstuk theorie volgt een hoofdstuk met oefeningen en een hoofdstuk met antwoorden. Bovendien is in het boek een woordenlijst met meer dan duizend lastig te spellen woorden opgenomen.

Wie dit boek goed bestudeert, komt op C1/C2-niveau (Taalniveau 3F/4F).

Prijs: € 20,95

ISBN: 9789077018750


Vlekkeloos Nederlands voor het mbo

Vlekkeloos Nederlands voor het mbo

Wie op de arbeidsmarkt aan de slag gaat of wil doorstuderen (hbo), kan met Vlekkeloos Nederlands voor het mbo zijn kennis van het Nederlands op het gewenste taalniveau krijgen.

Vlekkeloos Nederlands voor het mbo bevat zes hoofdstukken: werkwoordspelling, spelling, interpunctie, stijl/zinsbouw, grammatica woordsoorten en grammatica zinsdelen. Ieder hoofdstuk bestaat uit theorie, oefeningen en alle antwoorden van de oefeningen. Door deze opzet is dit boek zowel een praktisch oefenboek als een handig naslagwerk en daardoor is het heel geschikt voor zelfstudie.

ISBN 9789077018224  
(paperback, 2e druk, steunkleur, 216 blz.)  
€ 20,95


Goedgebekt compleet 

Taalniveau 3F/4F

Goedgebekt compleet biedt de mogelijkheid op een eenvoudige manier de betekenissen van woorden, uitdrukkingen, gezegden, e.d. te leren. De lezer wordt voortdurend gestimuleerd na te denken over de juiste keuze.

Wie dit boek goed bestudeert, komt op B2/C1-niveau (Taalniveau 3F/4F).

Prijs: € 20,95

ISBN: 9789077018194